Jeannette Nuessli Guth: Courses in Spring Semester 2019

Name Dr. Jeannette Nuessli Guth
Address
Dep. Gesundheitswiss. und Technol.
ETH Zürich, LFO F 25.2
Schmelzbergstrasse 9
8092 Zürich
SWITZERLAND
Telephone+41 44 632 66 34
E-mailjnuessli@ethz.ch
DepartmentHealth Sciences and Technology
RelationshipLecturer

NumberTitleECTSHoursLecturers
751-1000-00LInterdisciplinary Project Restricted registration - show details
Only for Master Students in Agricultural Sciences and Food Sciences.

Prerequisite: successful completion of the bachelor programme.
4 credits3U
751-1000-00 UInterdisziplinäre Projektarbeit Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Die LV findet während des Semesters am Donnerstag von 12:30-15:00 statt.
Während der Semesterzeit arbeiten die Studierenden ausserhalb der Vorlesungszeit im Selbststudium an den Projekten und führen mindestens eine Projektbesprechung beim Projektpartner durch.
Externe Projekttage vom 17.-20.6.2019.
3 hrs
Thu12-15LFW C 5 »
B. Dorn, E. Frossard, C. Hartmann, M. Schuppler, H. Adelmann, J. Baumgartner, E. Buff Keller, T. Dalhaus, M. Erzinger, A. K. Gilgen, A. Grahofer, R. Hüppi, G. Kaufmann, M. Kreuzer, J. Nuessli Guth, L. Nyström, H. Pausch, M. Siegrist, A. Walter
752-2101-00LFood Sensory Science Restricted registration - show details
Number of participants limited to 30.
2 credits2G
752-2101-00 GLebensmittel-Sensorik Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Die Lehrveranstaltung wird als Blockkurs in den Semesterferien vom 17.06. - 21.06.2019 angeboten.
2 hrs
17.06. - 20.06.08-18LFO C 24 »
08-18LFO C 25 »
17.06. - 21.06.08-17LFO C 13 »
08-17LFV E 41 »
21.06.08-12LFO C 24 »
08-12LFO C 25 »
J. Nuessli Guth
752-2102-00LSelected Topics in Food Sensory Science Restricted registration - show details
Number of participants limited to 20.
3 credits2V
752-2102-00 VSelected Topics in Food Sensory Science2 hrs
Wed15-17LFO C 13 »
J. Nuessli Guth