752-2002-00L  Food Technology Laboratory Course

SemesterSpring Semester 2017
LecturersH. Adelmann
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentNumber of participants limited to 45

Prerequisite: Attendance of the course 752-2001-00L "Food Technology".


NumberTitleHoursLecturers
752-2002-00 PLebensmittel-Technologiepraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 20.03.- 14.04.2017 statt.
Das detaillierte Programm mit den genauen Präsenzzeiten und allen Räumen wird separat bekannt gegeben.
Die Einführung findet am Montag, 20.03.2017 von 15:15 - 16:15 Uhr im Raum LFV B42 statt.

Die Termine und Gruppeneinteilung erfolgen in Abstimmung mit den Exkursionen II (betrifft Mi 22.03., 29.03. und 12.04.2017)
4 hrs
Mon11:15-15:00LFV B 42.1 »
11:15-15:00LFV B 42.2 »
11:15-18:00LFO B 14 »
Tue10:15-13:00LFV B 42.1 »
10:15-13:00LFV B 42.2 »
10:15-17:00LFO B 14 »
Wed08:15-11:00LFV B 42.1 »
08:15-11:00LFV B 42.2 »
08:15-17:00LFO B 14 »
Fri11:15-14:00LFV B 42.1 »
11:15-14:00LFV B 42.2 »
11:15-18:00LFO B 14 »
20.03.15:15-17:00LFV B 42.1 »
15:15-17:00LFV B 42.2 »
H. Adelmann