From 2 November 2020, the autumn semester 2020 will take place online. Exceptions: Courses that can only be carried out with on-site presence.
Please note the information provided by the lecturers via e-mail.

752-2002-00L  Food Technology Laboratory Course

SemesterSpring Semester 2015
LecturersH. Adelmann
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentNumber of participants limited to 45

Prerequisite: Attendance of the course 752-2001-00L "Food Technology".


NumberTitleHoursLecturers
752-2002-00 PLebensmittel-Technologiepraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 16.03. bis 17.04.2015 statt.
Die genauen Daten sind unter 'Lehrveranstaltungen' aufgeführt.
Das detaillierte Programm mit den genauen Präsenzzeiten und allen Räumen wird separat bekannt gegeben.
4 hrs
Mon15-17LFV B 42.1 »
15-17LFV B 42.2 »
Tue12-14LFV B 42.1 »
12-14LFV B 42.2 »
Wed08-10LFV B 42.1 »
08-10LFV B 42.2 »
Fri12-14LFV B 42.1 »
12-14LFV B 42.2 »
H. Adelmann