Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2015

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Food Processing
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2402-00LFood PackagingW2 KP2GD. Louvier
752-3022-00LPlanung von LebensmittelbetriebenW3 KP2GS. Padar, E. J. Windhab, P.  Beck
752-5102-00LFood Fermentation BiotechnologyW3 KP2VC. Lacroix
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1000-00LInterdisziplinäre Projektarbeit Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium!
W+3 KP4UB. Dorn, E. Frossard, L. Meile, H. Adelmann, N. Buchmann, C. De Moraes, P. A. Fischer, M. C. Härdi-Landerer, M. Kreuzer, U. Merz, S. Peter, M. Schuppler, M. Siegrist, J. Six, S. E. Ulbrich, A. Walter
752-2310-00LPhysical Characterization of FoodW3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
752-3102-00LProcess-Microstructure-Property RelationshipsW3 KP2GE. J. Windhab, P. Braun, A. M. Kratzer, M. Michel
752-2110-00LMultivariate Statistical Analysis Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2VC. Keller, V. Visschers
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2123-00LRisk Awareness, Risk Acceptance and TrustW3 KP2VM. Siegrist
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2GS. J. Sturla
752-1302-00LAdvanced Topics in ToxicologyW2 KP2GS. J. Sturla
752-3024-00LHygienic DesignW2 KP2GJ. Hofmann, E. J. Windhab
752-3104-00LFood Rheology IIW3 KP2GP. A. Fischer
Vertiefung in Food Quality and Safety
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1022-00LSelected Topics in Food Chemistry (FS) Information W3 KP2GL. Nyström, T. M. Amrein
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2GS. J. Sturla
752-1302-00LAdvanced Topics in ToxicologyW+2 KP2GS. J. Sturla
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1SM. Loessner, J. Klumpp
752-5102-00LFood Fermentation BiotechnologyW3 KP2VC. Lacroix
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1000-00LInterdisziplinäre Projektarbeit Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium!
W+3 KP4UB. Dorn, E. Frossard, L. Meile, H. Adelmann, N. Buchmann, C. De Moraes, P. A. Fischer, M. C. Härdi-Landerer, M. Kreuzer, U. Merz, S. Peter, M. Schuppler, M. Siegrist, J. Six, S. E. Ulbrich, A. Walter
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