Lebensmittelwissenschaft Master |
Ergänzung |
Safety and Quality in Agri-Food Chain |
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende |
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751-1000-00L | Interdisziplinäre Projektarbeit Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium! | W | 3 KP | 4U | B. Dorn,
E. Frossard,
L. Meile,
H. Adelmann,
N. Buchmann,
C. De Moraes,
P. A. Fischer,
M. C. Härdi-Landerer,
M. Kreuzer,
U. Merz,
S. Peter,
M. Schuppler,
M. Siegrist,
J. Six,
S. E. Ulbrich,
A. Walter |
751-1652-00L | Food Security - from the Global to the Local Dimension Maximale Teilnehmerzahl: 20 | W | 2 KP | 2G | M. Sonnevelt,
D. Barjolle |
751-1710-00L | Agri-Food Marketing | W | 2 KP | 2G | D. Barjolle,
O. Schmid |
751-3402-00L | Pflanzenernährung II - Integriertes Nährstoffmanagement | W | 2 KP | 2V | E. Frossard,
A. Oberson Dräyer |
751-4902-00L | Moderne Pflanzenschutzmittel - Wirkungsweise, Rückstandsbildung und Umweltverhalten | W | 2 KP | 2V | M. Müller,
I. J. Bürge,
T. Poiger |
752-2302-00L | Milk Science | W | 1 KP | 1V | J. Berard,
C. Lacroix,
L. Meile |
752-3024-00L | Hygienic Design | W | 2 KP | 2G | J. Hofmann,
E. J. Windhab |
752-4010-00L | Problems and Solutions in Food Microbiology Number of participants limited to 28.
Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar. | W | 3 KP | 1S | M. Loessner,
J. Klumpp |
752-5106-00L | Fleischtechnologie Voraussetzung: erfolgreiche Abschluss der Lerneinheiten "Qualität tierischer Produkte" (751-7800-00L im FS). | W | 1 KP | 1G | D. Suter,
M. Kreuzer |
752-1202-00L | Lebensmittelsicherheit und Qualitätsmanagement | W | 3 KP | 2G | T. Gude |
751-7800-00L | Qualität tierischer Produkte | W | 2 KP | 2G | M. Kreuzer,
J. Berard,
R. Messikommer |
751-0021-01L | World Food System Summer School Number of participants limited to 20. | W Dr | 4 KP | 6P | M. Grant,
N. Buchmann |
751-4204-01L | Horticultural Science (FS) | W | 2 KP | 2G | L. Bertschinger,
R. Baur,
C. Carlen |