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Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2015
Agrarwissenschaft Master Ergänzung Safety and Quality in Agri-Food Chain Nummer Titel Typ ECTS Umfang Dozierende 751-1652-00L Food Security - from the Global to the Local Dimension Maximale Teilnehmerzahl: 20
W 2 KP 2G M. Sonnevelt ,
D. Barjolle 751-1710-00L Agri-Food Marketing W 2 KP 2G D. Barjolle ,
O. Schmid 751-3402-00L Pflanzenernährung II - Integriertes Nährstoffmanagement W 2 KP 2V E. Frossard ,
A. Oberson Dräyer 751-4902-00L Moderne Pflanzenschutzmittel - Wirkungsweise, Rückstandsbildung und Umweltverhalten W 2 KP 2V M. Müller ,
I. J. Bürge ,
T. Poiger 752-2302-00L Milk Science W 1 KP 1V J. Berard ,
C. Lacroix ,
L. Meile 752-3024-00L Hygienic Design W 2 KP 2G J. Hofmann ,
E. J. Windhab 752-4010-00L Problems and Solutions in Food Microbiology Number of participants limited to 28. Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W 3 KP 1S M. Loessner ,
J. Klumpp 752-5106-00L Fleischtechnologie Voraussetzung: erfolgreiche Abschluss der Lerneinheiten "Qualität tierischer Produkte" (751-7800-00L im FS).
W 1 KP 1G D. Suter ,
M. Kreuzer 752-1202-00L Lebensmittelsicherheit und Qualitätsmanagement W 3 KP 2G T. Gude 751-0021-01L World Food System Summer School Number of participants limited to 20.
W Dr 4 KP 6P M. Grant ,
N. Buchmann 751-4204-01L Horticultural Science (FS) W 2 KP 2G L. Bertschinger ,
R. Baur ,
C. Carlen