Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2016

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Nutrition and Health
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and Processing Information W+3 KP2VB. E. Baumer, J. M. Sych
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW+3 KP2VM. B. Zimmermann
752-6105-00LEpidemiology and Prevention
Information für UZH Studierende:
Die Lerneinheit kann nur an der ETH belegt werden. Die Belegung des Moduls CS16_101 an der UZH ist nicht möglich.

Beachten Sie die Einschreibungstermine an der ETH für UZH Studierende: Link
W+3 KP2VM. Puhan, R. Heusser
752-6402-00LNutrigenomicsW+3 KP2VG. Vergères
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0625-01LApplied Analysis of Variance and Experimental Design Information W+5 KP2V + 1UL. Meier
401-0649-00LApplied Statistical Regression Information W+5 KP2V + 1UM. Dettling
766-6205-00LNutrient Analysis in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 20.
Permission from lecturers required for all students.
W3 KP3UM. B. Zimmermann, V. Galetti
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5103-00LFunctional Microorganisms in FoodsW3 KP2GC. Lacroix, T. de Wouters, L. Meile, C. Schwab
752-6301-00LSelected Topics in Physiology Related to Nutrition Information W3 KP2VW. Langhans
752-6403-00LNutrition and PerformanceW+2 KP2VS. Mettler, M. B. Zimmermann
752-5111-00LGene Technology in FoodsW3 KP2VL. Meile
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2GS. J. Sturla, K. Hecht
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