Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2016

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Human Health, Nutrition and Environment
Definition der Module siehe Wegleitung Studiengang Lebensmittelwissenschaft
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Optionale Fächer
Wahl eines Modules, welches nicht schon bei den disziplinären Fächern gewählt wurde. Wahl von Infectious Deseases oder Nutrition and Health oder Environment and Health.
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-4009-00LMolecular Biology of Foodborne PathogensW+3 KP2VM. Loessner, M. Schuppler
551-0223-00LImmunology III Information W4 KP2VM. Kopf, M. Bachmann, J. Kisielow, A. Lanzavecchia, S. R. Leibundgut, A. Oxenius, R. Spörri
701-0263-01LSeminar in Evolutionary Ecology of Infectious DiseasesW3 KP2GD. Croll, S. Bonhoeffer, R. R. Regös
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW3 KP2VM. B. Zimmermann
752-6402-00LNutrigenomicsW3 KP2VG. Vergères
752-5103-00LFunctional Microorganisms in FoodsW3 KP2GC. Lacroix, T. de Wouters, L. Meile, C. Schwab
752-2122-00LFood and Consumer BehaviourW2 KP2VM. Siegrist, C. Hartmann
701-1341-00LWater Resources and Drinking WaterW3 KP2GS. Hug, M. Berg, F. Hammes, U. von Gunten
636-0017-00LComputational Biology Information W4 KP3GT. Stadler, C. Magnus
701-1703-00LEvolutionary Medicine for Infectious DiseasesW3 KP2GA. Hall
701-1471-00LEcological Parasitology Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 20.

Enrollment is limited to Master students of the study programme Environmental Sciences majoring Ecology and Evolution and to Master students of the study programme Biology majoring Ecology and Evolution (Elective Compulsory Master Courses), time of enrolment is decisive.
It is possible to enroll until September 12. The registration will only be effective once confirmed.
3 KP1V + 1PO. E. Seppälä, H. Hartikainen, J. Jokela
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