Biologie Master |
Wahlvertiefungen |
Wahlvertiefung: Mikrobiologie und Immunologie |
Zusätzliche Konzeptkurse |
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende |
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752-4005-00L | Lebensmittel-Mikrobiologie I Für Studierende des Studiengangs Biologie BSc nur als 4. Konzeptkurs wählbar. | W | 3 KP | 2V | M. Loessner |
551-1295-00L | Introduction to Bioinformatics: Concepts and Applications | W | 6 KP | 4G | W. Gruissem,
K. Bärenfaller,
A. Caflisch,
G. Capitani,
J. Fütterer,
M. Robinson,
A. Wagner |
701-2413-00L | Evolutionary Genetics | W | 6 KP | 4V | T. Städler,
A. Widmer,
P. C. Brunner,
M. Fischer |
551-0311-00L | Molecular Life of Plants | W | 6 KP | 4V | W. Gruissem,
A. Rodriguez-Villalon,
C. Sánchez-Rodríguez,
O. Voinnet,
S. C. Zeeman |
551-0307-00L | Molecular and Structural Biology I: Protein Structure and Function D-BIOL BSc students are obliged to take part I and part II (next semester) as a two-semester course | W | 3 KP | 2V | R. Glockshuber,
K. Locher,
E. Weber-Ban |
551-0309-00L | Concepts in Modern Genetics | W | 6 KP | 4V | Y. Barral,
D. Bopp,
A. Hajnal,
M. Stoffel,
O. Voinnet |
551-0319-00L | Cellular Biochemistry (Part I) | W | 3 KP | 2V | U. Kutay,
R. I. Enchev,
B. Kornmann,
M. Peter,
I. Zemp,
weitere Dozierende |
529-0731-00L | Nucleic Acids and Carbohydrates | W | 6 KP | 3G | D. Hilvert,
P. A. Kast,
S. J. Sturla,
H. Wennemers |