Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Herbstsemester 2017

MAS in Ernährung und Gesundheit Information
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6402-00LNutrigenomicsW+3 KP2V
752-6402-00 VNutrigenomics
Irregular course. Exact dates and time are listed at 'Lehrveranstaltungen/ courses.
2 Std.
Mi15:15-18:00LFW C 1 »
20.09.15:15-18:00LFO C 13 »
27.09.15:15-18:00NO C 44 »
11.10.15:15-18:00LFW C 1 »
12.01.10:45-11:30HG D 1.1 »
G. Vergères
752-6105-00LEpidemiology and Prevention
Information für UZH Studierende:
Die Lerneinheit kann nur an der ETH belegt werden. Die Belegung des Moduls CS16_101 an der UZH ist nicht möglich.

Beachten Sie die Einschreibungstermine an der ETH für UZH Studierende: Link
W+3 KP2V
752-6105-00 VEpidemiology and Prevention
**gemeinsam mit der Universität Zürich**
2 Std.
Mi10:15-12:00LFO C 13 »
M. Puhan, R. Heusser
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and Processing Information W+3 KP2V
752-2307-00 VNutritional Aspects of Food Composition and Processing2 Std.
Mi08:15-10:00LFW C 5 »
B. E. Baumer, J. M. Sych
752-6301-00LSelected Topics in Physiology Related to Nutrition Information W+3 KP2V
752-6301-00 VSelected Topics in Physiology Related to Nutrition2 Std.
Do10:15-12:00CAB G 51 »
W. Langhans
766-6205-00LNutrient Analysis in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 15.
Permission from lecturers required for all students.
W+3 KP3U
766-6205-00 UNutrient Analysis in Foods Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
Block course from January 29 to February 2, 2018. The course starts at 8:15 h in the room LFW C4, followed by lab work starting from 9:15 h in the laboratory LFV, D floor. Oral presentations take place on Feb 13, 2018 in the afternoon.The detailed program will be announced separately.
45s Std.
29.01. - 02.02.08:15-09:00LFW C 4 »
13.02.15:15-18:00LFW C 4 »
M. B. Zimmermann, H. C. Winkler
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW3 KP2V
752-6101-00 VDietary Etiologies of Chronic Disease2 Std.
Do08:15-10:00CAB G 11 »
M. B. Zimmermann
752-6403-00LNutrition and PerformanceW+2 KP2V
752-6403-00 VNutrition and Performance2 Std.
Do13:15-15:00ML H 44 »
S. Mettler, M. B. Zimmermann
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