Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Herbstsemester 2017

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Nutrition and Health
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2G
752-5103-00 GFunctional Microorganisms in Foods Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Durchführung im LFV B42.2 nach speziellem Programm.
2 Std.
Mi13:15-15:00LFV B 42.2 »
13:15-15:00LFV E 41 »
27.09.13:15-15:00LFO C 13 »
06.12.15:15-17:00LFV B 42.1 »
15:15-17:00LFV B 42.2 »
13.12.15:15-17:00LFV B 42.1 »
15:15-17:00LFV B 42.2 »
C. Lacroix, A. Geirnaert, L. Meile, C. Schwab
752-6301-00LSelected Topics in Physiology Related to Nutrition Information W3 KP2V
752-6301-00 VSelected Topics in Physiology Related to Nutrition2 Std.
Do10:15-12:00CAB G 51 »
W. Langhans
752-6403-00LNutrition and PerformanceW+2 KP2V
752-6403-00 VNutrition and Performance2 Std.
Do13:15-15:00ML H 44 »
S. Mettler, M. B. Zimmermann
752-5111-00LGene Technology in FoodsW3 KP2V
752-5111-00 VGene Technology in Foods2 Std.
Do15:15-17:00CHN E 46 »
L. Meile
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2G
752-1301-00 GSpecial Topics in Toxicology2 Std.
Fr08:15-10:00CHN E 42 »
S. J. Sturla, K. Hecht
766-6205-00LNutrient Analysis in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 15.
Permission from lecturers required for all students.
W3 KP3U
766-6205-00 UNutrient Analysis in Foods Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
Block course from January 29 to February 2, 2018. The course starts at 8:15 h in the room LFW C4, followed by lab work starting from 9:15 h in the laboratory LFV, D floor. Oral presentations take place on Feb 13, 2018 in the afternoon.The detailed program will be announced separately.
45s Std.
29.01. - 02.02.08:15-09:00LFW C 4 »
13.02.15:15-18:00LFW C 4 »
M. B. Zimmermann, H. C. Winkler
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