Search result: Courses in Spring Semester 2015
Food Science Bachelor | ||||||||||||||||||||||||||||||
6. Semester | ||||||||||||||||||||||||||||||
Food Science Laboratory Practice | ||||||||||||||||||||||||||||||
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers | |||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
752-5004-00L | Food Biotechnology Laboratory Course Number of participants limited to 48 Prerequisites: Successful participation in the courses units Food Biotechnology I (752-5001-00L) and Fermented Milk Products (752-5002-00L) or have followed these courses. | W | 3 credits | 5P | ||||||||||||||||||||||||||
752-5004-00 P | Lebensmittel-Biotechnologiepraktikum
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 16.02 bis 13.03.2015 statt. | 5 hrs | L. Meile | |||||||||||||||||||||||||||
752-2002-00L | Food Technology Laboratory Course Number of participants limited to 45 Prerequisite: Attendance of the course 752-2001-00L "Food Technology". | W | 2 credits | 4P | ||||||||||||||||||||||||||
752-2002-00 P | Lebensmittel-Technologiepraktikum
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 16.03. bis 17.04.2015 statt. Die genauen Daten sind unter 'Lehrveranstaltungen' aufgeführt. Das detaillierte Programm mit den genauen Präsenzzeiten und allen Räumen wird separat bekannt gegeben. | 4 hrs |
| H. Adelmann | ||||||||||||||||||||||||||
752-3004-00L | Food Process Engineering Laboratory Course Number of participants limited to 40 | W | 3 credits | 5P | ||||||||||||||||||||||||||
752-3004-00 P | Lebensmittel-Verfahrenstechnikpraktikum
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 20.04. bis 15.05.2015 statt. Das detaillierte Programm wird separat bekannt gegeben. Die Einführung mit genauen Angaben zum Ablauf sowie Rauminformationen findet am 20. 04. 2015 statt. Die genaue Zeit und der Raum wird per Email bekannt gegeben. | 5 hrs |
| P. Braun, E. J. Windhab |
- Page 1 of 1