Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Herbstsemester 2017

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Nutrition and Health
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and Processing Information W+3 KP2V
752-2307-00 VNutritional Aspects of Food Composition and Processing2 Std.
Mi08:15-10:00LFW C 5 »
B. E. Baumer, J. M. Sych
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW+3 KP2V
752-6101-00 VDietary Etiologies of Chronic Disease2 Std.
Do08:15-10:00CAB G 11 »
M. B. Zimmermann
752-6105-00LEpidemiology and Prevention
Information für UZH Studierende:
Die Lerneinheit kann nur an der ETH belegt werden. Die Belegung des Moduls CS16_101 an der UZH ist nicht möglich.

Beachten Sie die Einschreibungstermine an der ETH für UZH Studierende: Link
W+3 KP2V
752-6105-00 VEpidemiology and Prevention
**gemeinsam mit der Universität Zürich**
2 Std.
Mi10:15-12:00LFO C 13 »
M. Puhan, R. Heusser
752-6402-00LNutrigenomicsW+3 KP2V
752-6402-00 VNutrigenomics
Irregular course. Exact dates and time are listed at 'Lehrveranstaltungen/ courses.
2 Std.
Mi15:15-18:00LFW C 1 »
20.09.15:15-18:00LFO C 13 »
27.09.15:15-18:00NO C 44 »
11.10.15:15-18:00LFW C 1 »
12.01.10:45-11:30HG D 1.1 »
G. Vergères
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0625-01LApplied Analysis of Variance and Experimental Design Information W+5 KP2V + 1U
401-0625-01 VApplied Analysis of Variance and Experimental Design2 Std.
Mo13:15-15:00HG G 5 »
L. Meier
401-0625-01 UApplied Analysis of Variance and Experimental Design
Mon 15-17 might not work for all different programmes where this course is offered. On sufficient demand, other slots for the exercise sessions can be offered.
1 Std.
Mo/2w15:15-17:00HG E 1.1 »
L. Meier
401-0649-00LApplied Statistical RegressionW+5 KP2V + 1U
401-0649-00 VApplied Statistical Regression2 Std.
Mo08:15-10:00HG E 1.2 »
M. Dettling
401-0649-00 UApplied Statistical Regression
Mon 10-12 might not work for all different programmes where this course is offered. On sufficient demand, other slots (tentatively Mon 15-17 or Fri 10-12) for the exercise sessions can be offered.
1 Std.
Mo/2w10:15-12:00HG E 1.2 »
25.09.10:15-12:00HG D 7.2 »
M. Dettling
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2G
752-5103-00 GFunctional Microorganisms in Foods Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Durchführung im LFV B42.2 nach speziellem Programm.
2 Std.
Mi13:15-15:00LFV B 42.2 »
13:15-15:00LFV E 41 »
27.09.13:15-15:00LFO C 13 »
06.12.15:15-17:00LFV B 42.1 »
15:15-17:00LFV B 42.2 »
13.12.15:15-17:00LFV B 42.1 »
15:15-17:00LFV B 42.2 »
C. Lacroix, A. Geirnaert, L. Meile, C. Schwab
752-6301-00LSelected Topics in Physiology Related to Nutrition Information W3 KP2V
752-6301-00 VSelected Topics in Physiology Related to Nutrition2 Std.
Do10:15-12:00CAB G 51 »
W. Langhans
752-6403-00LNutrition and PerformanceW+2 KP2V
752-6403-00 VNutrition and Performance2 Std.
Do13:15-15:00ML H 44 »
S. Mettler, M. B. Zimmermann
752-5111-00LGene Technology in FoodsW3 KP2V
752-5111-00 VGene Technology in Foods2 Std.
Do15:15-17:00CHN E 46 »
L. Meile
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2G
752-1301-00 GSpecial Topics in Toxicology2 Std.
Fr08:15-10:00CHN E 42 »
S. J. Sturla, K. Hecht
766-6205-00LNutrient Analysis in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 15.
Permission from lecturers required for all students.
W3 KP3U
766-6205-00 UNutrient Analysis in Foods Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
Block course from January 29 to February 2, 2018. The course starts at 8:15 h in the room LFW C4, followed by lab work starting from 9:15 h in the laboratory LFV, D floor. Oral presentations take place on Feb 13, 2018 in the afternoon.The detailed program will be announced separately.
45s Std.
29.01. - 02.02.08:15-09:00LFW C 4 »
13.02.15:15-18:00LFW C 4 »
M. B. Zimmermann, H. C. Winkler
  •  Seite  1  von  1