Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2017

Agrarwissenschaften Master Information
Master-Studium (Studienreglement 2011)
Vertiefungen
Vertiefung in Crop Science
Disziplinäre Kompetenzbereiche
Agriculture and Environment
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-5101-00LBiogeochemistry and Sustainable Management Information W+2 KP2GN. Buchmann, C. Bachofen, V. Klaus
751-5115-00LCurrent Aspects of Nutrient Cycle in Agro-Ecosystems
Findet dieses Semester nicht statt.
Die Veranstaltung findet erst wieder im HS 2018 statt.
W+2 KP1SE. Frossard
751-4003-01LCurrent Topics in Grassland Sciences (HS) Information W+2 KP2SN. Buchmann
751-5001-00LAgroecologists without BordersW2 KP2SA. Hofmann, J. Dierks, R. Feola Conz, J. Six
751-5201-00LTropical Cropping Systems, Soils and Livelihoods (with Excursion) Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W5 KP5GJ. Six, A. Hofmann, B. Wilde
Methodische Kompetenzbereiche
Methods in Agricultural Sciences
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-4506-00LPlant Pathology IIIW2 KP2GU. Merz, M. Maurhofer Bringolf
751-4805-00LRecent Advances in Biocommunication
Maximale Teilnehmerzahl: 25
W+3 KP2SC. De Moraes
751-3405-00LChemical Nature of Nutrients and their Availability to Plants: The Case of Phosphorus Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 18.
W+4 KP4GE. Frossard, T. I. McLaren, L. P. Schönholzer
751-5125-00LStable Isotope Ecology of Terrestrial Ecosystems Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+2 KP2GR. A. Werner, N. Buchmann, A. Gessler
Design, Analysis and Communication of Science
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-3801-00LExperimental Design and Applied Statistics in Agroecosystem ScienceW+3 KP2GA. Hund, W. Eugster, C. Grieder, R. Kölliker
Vertiefung in Food and Resource Use Economics
Disziplinäre Kompetenzbereiche
Decision Making in Food Value Chains
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2122-00LFood and Consumer BehaviourW+2 KP2VM. Siegrist, C. Hartmann
751-2205-00LAdvanced Management in the Agri-Food-ChainW+2 KP2GM. Weber
363-0403-00LIntroduction to MarketingW+3 KP2GF. von Wangenheim
Environmental and Resource Use Economics
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
701-1651-00LEnvironmental Governance Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 30
W+3 KP2GE. Lieberherr, G. de Buren, R. Schweizer
751-2103-00LSocioeconomics of Agriculture Information W+2 KP2VS. Mann
860-0023-00LInternational Environmental Politics
Besonders geeignet für Studierende D-ITET, D-USYS
W3 KP2VT. Bernauer
Agricultural Trade and Policies
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-2903-00LEvaluation of Agricultural PoliciesW+3 KP2GM. Stolze, S. Mann
851-0626-01LInternational Aid and Development Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 40

Voraussetzung: Verständnis der Grundlagen der Volkswirtschaftslehre.
W2 KP2VI. Günther
Methodische Kompetenzbereiche
Methods in Food and Resource Use Economics
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-3801-00LExperimental Design and Applied Statistics in Agroecosystem ScienceW+3 KP2GA. Hund, W. Eugster, C. Grieder, R. Kölliker
363-0541-00LSystems Dynamics and ComplexityW+3 KP3GF. Schweitzer, G. Casiraghi, V. Nanumyan
  • Erste Seite Vorherige Seite Seite  2  von  5 Nächste Seite Letzte Seite     Alle