Agricultural Sciences Bachelor |
Bachelor Studies (Programme Regulations 2016) |
Optional courses |
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers |
---|
363-0537-00L | Resource and Environmental Economics | W | 3 credits | 2G | L. Bretschger |
752-2120-00L | Consumer Behaviour I | W | 2 credits | 2V | M. Siegrist,
A. Bearth,
B. S. Sütterlin |
751-4108-00L | Innovation in Precision Agriculture Nur für Agrarwissenschaften BSc. Maximale Teilnehmerzahl: 16. Ein Motivationsschreiben muss nach der ersten Veranstaltung (Montag 24.9.2018) bis am Mittwoch 26.9.2018 an Eduardo Pérez ( Link) geschickt werden. Die definitive Teilnahme an der Lehrveranstaltung wird den Studierenden am Freitag 28.9.2018 mitgeteilt. Die definitive Belegung wird anschliessend vom Studiensekretariat vorgenommen. | W | 3 credits | 2G | E. A. Pérez Torres,
A. Walter |
751-4504-00L | Plant Pathology I | W | 2 credits | 2G | B. McDonald |
751-4801-00L | System-Oriented Management of Herbivore Insects I | W | 2 credits | 2G | D. Mazzi |
751-5003-00L | Sustainable Agroecosystems II | W | 2 credits | 2V | J. Six,
M. Hartmann,
A. Hofmann |
751-4201-00L | Horticulture I Die LE Hortikultur I findet im HS18 zum letzten Mal statt. Die LE Hortikultur II wird im FS19 nicht mehr angeboten. | W | 2 credits | 2V | C. Carlen,
A. Bühlmann,
A. Näf,
J.‑L. Spring |
751-7101-00L | Applied Animal Nutrition | W | 2 credits | 2G | S. Müller,
G. Bee,
M. A. Boessinger,
F. Leiber,
F. Sutter |
751-7103-00L | Animal Feed and Feeding of Ruminant | W | 2 credits | 2V | M. A. Boessinger |
751-6121-00L | Regulatory Physiology | W | 2 credits | 2V | S. E. Ulbrich,
M. C. Härdi-Landerer,
S. Thanner |
|
Bachelor's Thesis |
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers |
---|
751-1020-10L | Bachelor's Thesis Only for Agricultural Sciences BSc, Programme Regulations 2016. | O | 14 credits | 30D | Lecturers |
|
Bachelor Studies (Programme Regulations 2010) |
5. Semester |
Focus Agricultural Natural Sciences |
Focus Agricultural Natural Sciences |
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers |
---|
751-4201-00L | Horticulture I Die LE Hortikultur I findet im HS18 zum letzten Mal statt. Die LE Hortikultur II wird im FS19 nicht mehr angeboten. | W | 2 credits | 2V | C. Carlen,
A. Bühlmann,
A. Näf,
J.‑L. Spring |
751-4801-00L | System-Oriented Management of Herbivore Insects I | W+ | 2 credits | 2G | D. Mazzi |
751-7101-00L | Applied Animal Nutrition | W | 2 credits | 2G | S. Müller,
G. Bee,
M. A. Boessinger,
F. Leiber,
F. Sutter |
751-7103-00L | Animal Feed and Feeding of Ruminant | W+ | 2 credits | 2V | M. A. Boessinger |
751-6121-00L | Regulatory Physiology | W+ | 2 credits | 2V | S. E. Ulbrich,
M. C. Härdi-Landerer,
S. Thanner |
751-4504-00L | Plant Pathology I | W | 2 credits | 2G | B. McDonald |
751-5003-00L | Sustainable Agroecosystems II | W+ | 2 credits | 2V | J. Six,
M. Hartmann,
A. Hofmann |
|
Complementary Courses in Agricultural Natural Sciences |
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers |
---|
752-2120-00L | Consumer Behaviour I | W | 2 credits | 2V | M. Siegrist,
A. Bearth,
B. S. Sütterlin |
|
Focus Agricultural and Resource Economics |
Focus Agricultural and Resource Economics |
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers |
---|
751-0401-00L | Optimization of Agricultural Production Systems | W+ | 2 credits | 2G | R. Huber |