752-1004-00L  Laboratory Course in Food Chemistry

SemesterSpring Semester 2016
LecturersL. Nyström, M. Erzinger
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentStudents may only enrol once they have obtained Credit points for or have followed course Food Analysis I (752-1101-00L).


NumberTitleHoursLecturers
752-1004-00 PLebensmittelchemie-Praktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Die Studierenden werden in zwei Gruppen eingeteilt. Die Präsenzzeit im Praktikum (Versuchsdurchführungen) findet alternierend im 2-Wochen-Turnus statt.
8 hrs
Mon13:15-17:00LFO C 24 »
13:15-17:00LFO C 25 »
Tue14:15-18:00LFO C 24 »
14:15-18:00LFO C 25 »
22.02.13:15-17:00IFW A 36 »
14.03.13:15-17:00IFW A 36 »
15.03.14:15-18:00HG D 1.2 »
L. Nyström, M. Erzinger