752-0005-00L  Colloquium in Food and Nutrition Science

SemesterFrühjahrssemester 2023
DozierendeS. J. Sturla
Periodizitätjedes Semester wiederkehrende Veranstaltung
LehrspracheEnglisch



Lehrveranstaltungen

NummerTitelUmfangDozierende
752-0005-00 KColloquium in Food and Nutrition Science2 Std.
Di16:15-18:00LFO C 13 »
S. J. Sturla

Katalogdaten

KurzbeschreibungParticipation in weekly seminars on a variety of topics including Food Microbiology, Food Toxicology, Food Biochemistry, Food Processing, Consumer Behavior, Food Technology, and Food Materials and Technology, and oral presentation of a selected published study in one of these areas inspired by participation in the seminars.
LernzielThe objectives are to become familiar with and stimulate interest in leading-edge science related to the research topics of the Institute of Food, Nutrition and Health. Participants attend weekly seminars given by external and internal speakers, and are also required to deliver a presentation on a recent research article inspired by a topic from the semester presentations.

Leistungskontrolle

Information zur Leistungskontrolle (gültig bis die Lerneinheit neu gelesen wird)
Leistungskontrolle als Semesterkurs
ECTS Kreditpunkte1 KP
PrüfendeS. J. Sturla
Formunbenotete Semesterleistung
PrüfungsspracheEnglisch
RepetitionRepetition ohne erneute Belegung der Lerneinheit möglich.
Zusatzinformation zum PrüfungsmodusAt least 9 seminars have to be attended and students need to write a short commentary of each attended seminar. The students choose a recent publication covering a topic inspired by the seminar talks and prepare an oral presentation. The performance assessment is evaluated by IFNH professors and scientists who arranged the seminars or with corresponding expertise in the topic.

Lernmaterialien

Keine öffentlichen Lernmaterialien verfügbar.
Es werden nur die öffentlichen Lernmaterialien aufgeführt.

Gruppen

Keine Informationen zu Gruppen vorhanden.

Einschränkungen

Keine zusätzlichen Belegungseinschränkungen vorhanden.

Angeboten in

StudiengangBereichTyp
Doktorat Gesundheitswissenschaften und TechnologieLebensmittelwissenschaftWInformation
Lebensmittelwissenschaften MasterWahlfächerWInformation