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Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2024
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Lerneinheiten
Katalogdaten
Lehrveranstaltungen
MAS in Ernährung und Gesundheit
Disziplinäre Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-6102-00L
The Role of Food and Nutrition for Disease Prevention
W+
3 KP
2V
M. Andersson
752-6104-00L
Nutrition for Health and Development
W+
3 KP
2V
I. Herter-Aeberli
,
J. Rigutto
752-6202-00L
Nutrition Case Studies
W+
3 KP
2G
J. Rigutto
752-6201-00L
Research Methodology in Nutrition
W+
3 KP
2V
I. Herter-Aeberli
752-6002-00L
Advanced Topics in Nutritional Science
W+
3 KP
2V
J. Rigutto
,
J. M. Sych
,
F. von Meyenn
766-6300-00L
Fundamentals of Food Toxicology
W+
3 KP
1V
S. J. Sturla
752-6402-00L
Nutrigenomics
W+
3 KP
2V
G. Vergères
752-6303-00L
Neurobiology of Eating and Drinking
W
3 KP
2G
D. Burdakov
Wahlfächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-1202-00L
Food Safety and Quality Management
W
3 KP
2G
T. Gude
752-4010-00L
Problems and Solutions in Food Microbiology
Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W
3 KP
1G
M. Loessner
,
J. Klumpp
,
M. Schmelcher
752-1300-00L
Introduction to Toxicology
W
3 KP
2V
S. J. Sturla
,
J. Folz
,
K. Schirmer
,
C. vom Berg-Maurer
Master-Arbeit
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
766-6500-00L
MAS Master-Arbeit
O
20 KP
43D
Dozent/innen
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