Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2024

MAS in Ernährung und Gesundheit Information
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6102-00LThe Role of Food and Nutrition for Disease PreventionW+3 KP2VM. Andersson
752-6104-00LNutrition for Health and Development Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP2VI. Herter-Aeberli, J. Rigutto
752-6202-00LNutrition Case Studies Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP2GJ. Rigutto
752-6201-00LResearch Methodology in NutritionW+3 KP2VI. Herter-Aeberli
752-6002-00LAdvanced Topics in Nutritional ScienceW+3 KP2VJ. Rigutto, J. M. Sych, F. von Meyenn
766-6300-00LFundamentals of Food Toxicology Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP1VS. J. Sturla
752-6402-00LNutrigenomicsW+3 KP2VG. Vergères
752-6303-00LNeurobiology of Eating and Drinking Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GD. Burdakov
Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1202-00LFood Safety and Quality ManagementW3 KP2GT. Gude
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1GM. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
752-1300-00LIntroduction to ToxicologyW3 KP2VS. J. Sturla, J. Folz, K. Schirmer, C. vom Berg-Maurer
Master-Arbeit
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
766-6500-00LMAS Master-Arbeit Belegung eingeschränkt - Details anzeigen O20 KP43DDozent/innen
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