Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Frühjahrssemester 2024

MAS in Ernährung und Gesundheit Information
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6102-00LThe Role of Food and Nutrition for Disease PreventionW+3 KP2V
752-6102-00 VThe Role of Food and Nutrition for Disease Prevention2 Std.
Fr08:15-10:00HG D 1.1 »
M. Andersson
752-6104-00LNutrition for Health and Development Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP2V
752-6104-00 VNutrition for Health and Development
max 42 students
2 Std.
Do14:15-16:00LFV E 41 »
I. Herter-Aeberli, J. Rigutto
752-6202-00LNutrition Case Studies Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP2G
752-6202-00 GNutrition Case Studies Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.2 Std.
Fr10:15-12:00LFV E 41 »
J. Rigutto
752-6201-00LResearch Methodology in NutritionW+3 KP2V
752-6201-00 VResearch Methodology in Nutrition2 Std.
Do08:15-10:00CAB G 59 »
14.03.08:15-10:00CAB G 57 »
11.04.08:15-10:00CAB G 57 »
16.05.08:15-10:00CAB G 57 »
23.05.08:15-10:00CAB G 57 »
I. Herter-Aeberli
752-6002-00LAdvanced Topics in Nutritional ScienceW+3 KP2V
752-6002-00 VAdvanced Topics in Nutritional Science2 Std.
Do10:15-12:00HG E 5 »
J. Rigutto, J. M. Sych, F. von Meyenn
766-6300-00LFundamentals of Food Toxicology Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP1V
766-6300-00 VFundamentals of Food Toxicology1 Std.
Fr/2w14:15-16:00LFV E 41 »
19.04.14:15-16:00LFV E 41 »
S. J. Sturla
752-6402-00LNutrigenomicsW+3 KP2V
752-6402-00 VNutrigenomics
Unregelmässige Lehrveranstaltung.
The lecture slots are alternating with Food Toxicology (752-1300-01V)
2 Std.
Fr14:15-16:00LFW C 5 »
16:15-18:00LFW C 5 »
03.05.14:15-18:00LFW C 5 »
17.05.14:15-18:00LFW C 5 »
G. Vergères
752-6303-00LNeurobiology of Eating and Drinking Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2G
752-6303-00 GNeurobiology of Eating and Drinking Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
2 Std.
Do16:15-18:00HG F 3 »
D. Burdakov
Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1202-00LFood Safety and Quality ManagementW3 KP2G
752-1202-00 GFood Safety and Quality Management2 Std.
Mo10:15-12:00LFW C 5 »
T. Gude
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1G
752-4010-00 GProblems and Solutions in Food Microbiology
Kickoff Meeting: 28.02.2024
IMPORTANT: ALL STUDENTS MUST BE PRESENT in order to register.
1 Std.
Mi14:15-16:00LFO C 13 »
M. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
752-1300-00LIntroduction to ToxicologyW3 KP2V
752-1300-00 VIntroduction to Toxicology2 Std.
Mo10:15-12:00CAB G 61 »
S. J. Sturla, J. Folz, K. Schirmer, C. vom Berg-Maurer
Master-Arbeit
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
766-6500-00LMAS Master-Arbeit Belegung eingeschränkt - Details anzeigen O20 KP43D
766-6500-00 DMaster-Arbeit600s Std.n. V.Dozent/innen
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